Aktivacija Vode

INFRA CRVENI FILTER


Efekat FAR-Infra-Crvenih zraka na telo:

FAR-Infra-Crveni zraci (FIR) su deo sunčevog spektra, nevidljivi ljudskom oku. Talasna dužina FIR zraka ima opseg od 4 do 1000 mikrona. Najnovija istraživanja na polju biotehnologije otkrila su da FIR zarci imaju značajnu ulogu u formiranju i rastu svih živih organizama. Iz tog razloga, nazivaju se BIOGENI ZRACI. Voda i proteini su integralni delovi svih organizama na Zemlji. Molekuli vode stalno osciluju. Ako su ti molekuli vode izloženi spoljnoj oscilaciji 8-10 mikrona (talasna dužina molekularne oscilacije vode), dolazi do rezonancije između dva oscilanta. Rezonanca izaziva jonizaciju vode u jon vodonika i jon hidroksid pri ekstremno velikoj brzini (10/12 sec). Ova jonizacija se zove AKTIVACIJA VODE.

 

Ako se takva aktivacija dogodi u ljudskom ćelijskom tkivu, poboljšava se ćelijski metabolizam kao i izbacivanje otpada iz ćelije, odnosno prehrana ćelije. Voda čini oko 70% mase tela. FIR zraci su u stanju da ukoliko su absorbovani aktiviraju, revitalizuju, razviju,reaktiviraju i ojačaju skoro sve organe u telu. Biogeni zraci aktiviraju molekule vode u telu. Popravljahu nivo kiseonika u telu. Zagrevaju i eliminiše masnoće, hemikalije i toksine iz krvi i time olakšavaju protok. Eliminišu drugi otpad iz tela. Smanjuju nivo kiselosti u telu. Popravljaju funkcionalnost nervnog sistema.

 

biogeni zraci,aktivacija vode,revitalizacija vode

Far Infra Red se takođe koristi kod:


• Prevencije pri razvoju bakterija.
• Olakšavanje bolova.
• Omekšavanje tvrde vode
• Eliminacije mirisa iz vode
• Prečišćavanje vazduha
• Jačanja organizma i poboljšavanje zdravlja.
• Ubrzanog zarastanje ćelija u telu.
• Balansiranja kiselosti u organizmu.
• Normalizacije holesterola u krvi.
• Sprečavanja buđi.
• Poboljšavanja i održavanje svežine.
• Pomaganja boljeg rasta biljaka.

U organima ljudskog tela cirkulatorni sistem ima veoma važnu ulogu, mikro-cirkulatorni pogotovo. Kada postoji problem sa mikro-cirkulatornim sistemom, nastaju različite poteškoće. FIR zraci koji vibriraju frekvencijom sličnom ljudskom telu mogu da prodru u telo, aktiviraju ćelije i reaktiviraju odnosno ojačaju mikro-cirkularni sistem. FIR zraci regulišu protok krvi kroz krvne sudove koji su možda bili blokirani, a u isto vreme reaktiviraju vitalnu energiju u telu.
Podizanje ukupnog imuniteta našeg tela je takođe prednost FIR zraka. To se događa kao posledica poboljšanja mikro-cirkulatornog sistema i metabolizma u našem telu. Takođe se špekuliše da usporava proces starenja, povećava otpornost na bolesti i produžava životni vek.

 

BIO-KERAMIČKE granule u AIFIR filteru se proizvode od različitih vrsta keramike koja je mešana sa mineralnim oksidima poput Aluminijum Oksida (AI202), Silicijum Oksida (AI202) itd. Mešavina ovih materijala emituje FIR (Far Infra Red zrake).


FIR izaziva rezonanciju sa molekulima vode. Jonizuje i aktivira molekule vode u ćelijama i krvi, popravljajući tako cirkulaciju krvi i ukupno zdravstveno stanje.

Ne postoji starosni limit za korišćenje ovog proizvoda. U stvari, AIFIR se može koristiti od dana rođenja pa doveoma duboke starosti. Ne postoje sporedni efekti priizlaganju FIR zracima. Pravi efekat se može meriti upoboljšanju izdržljivosti, zdravstvenog stanja i ukupnog zdravstvenog stanja.
hydrolux filteri za vodu?
Ko je ovde lud?

Ako se ne možemo pouzdati u ono što dolazi iz slavine, je li flaširana voda bolje rešenje? Koliko to košta? Ko će to da vuče? Koliko potrošimo usput, dok idemo po vodu? A sa kojom KUVAMO? ZAŠTO?