O nama

HYDROLUX je osnovan 2005 godine u Beogradu, Srbija. Od samog početka nismo bili spremni da pravimo kompromise kada je u pitanju cena elemenata, njihovo poreklo ili kvalitet. Vrlo brzo, tržište je prepoznalo razliku, i postavili smo nove standarde u industriji, što je (na naše veliko zadovoljstvo) napravilo pometnju među konkurentskim kućama u regionu.

Od 2007 godine uspješno plasiramo evropske filtere za vodu koji se kvalitetom lako razlikuju od vizuelno sličnih na našem tržištu. Rastemo svakodnevno u saradnji sa našim partnerima. Na današnji dan, naša najveća snaga je u tom što donosimo tržištu upravo ono što ono i traži, a to je i naša najveća prednost: kvalitet i fleksibilnost prilagođavanja rastućim tržišnim potrebama. Naša deviza je: "SAMO NAJBOLjE JE DOVOLjNO DOBRO!"

Naša vizija je da ostanemo prvi i najbolji izbor krajnjim klijentima u segmentu proizvoda i usluga koje nudimo. Nastavićemo unapređenje ponude, postprodajnih usluga i ideja kako bismo ostali lider na tržištu. Potrebe naših korisnika će nam pokazivati put, a naš kvalitet, znanje i energija će nastaviti da nas usmeravaju u pravom smeru.

Misija kompanije Hydrolux je poslovanje sa akcentom na kvalitet, pouzdanost i performanse. Vodimo se filozofijom kako je našem uspehu doprineo spoj prethodnih iskustava iz svih oblasti kojima smo se nekada bavili, kućnog vaspitanja, održavanje nivoa koji smo zacrtali bez obzira na svakodnevne izazove, međusobnog razumevanja i integriteta, te smatramo kako je uspeh moguć jedino ako ne pravimo kompromise, već smo u potpunosti sigurni u snagu i konkurentnost svoje ponude. Poneko zna, mnogi se "šlepuju", mi RAZBIJAMO!


Reference

Naša referentana lista je impresivna!

Na stranici "REFERENCE" možete pogledati izvod iz liste klijenata kojima smo u skladu sa zahtevima i potrebama obezbedili rešenje. Obilazak klijenta ili kontakt radi provere omogućavamo na zahtev.

Društvena odgovornost

HUMANOST I UMETNOST!

Od svog osnivanja, Hydrolux učestvuje na najrazličitijim neprofitnim projektima, sa samo jednim ciljem; poboljšati kvalitet života, pomoći tamo gde možemo, doprineti boljem kvalitetu života!

Kao i do sada, i u budućnosti planiramo učešće u najrazličitijim humanitarnim i kulturnim događajima.

"Vaše malo može biti mnogo za nekoga ko nema ni malo" - Duško Radović


U dobrim ste rukama!

Kvalitet vode za piće je sve zabrinjavajući. Veliko je pitanje da li ćemo u budućnosti popravljati zastarelu infrastrukturu ili prekrajati zakone koji će opravdavati stanje cevi, kvalitet filtracije i zagađenje izvora iz kog se voda prečišćava za gradske potreba. Našu infrastrukturu takođe čekaju budžetska smanjenja, a zub vremena radi protiv nas. Iako su podzemni izvori vode nekada bila nedirnuti, raste zabrinutost zbog hemikalija i bioloških zagađivača. Nije čudo što mnogi od nas dva puta razmisle pre nego natoče čašu iz slavine. Flaširana voda je na početku bila popularna alternativa, ali je preskupa i stvara đubre koje zagađuje okolinu. Na svu sreću, za sebe i svoju porodicu možete lako obezbediti čistu, bistru, svežu vodu bez brige oko zagađenja, u praktično neograničenim količinama i po jako niskoj ceni. Za sva vaša pitanja, sugestije i kritike, stojimo vam na raspolaganju.

Filteri za vodu postali su deo svakodnevice, jer su zagađenja (tvrda voda, kamenac, hemijska zagadjenja, stare cevi, zagadjene reke..) sve prisutnija i nemaju tendenciju smanjenja. Voda za piće je veliki problem, koji polako ali sigurno osećaju svi na svetu.. Mi nudimo rešenje. Uvek smo spremni da poslušamo naše klijente da bi podigli nivo usluge na još viši nivo, pogotovo u sektoru post-prodajnih usluga. Nivo zagađenja voda na celoj planeti raste iz dana u dan, dok mi dajemo sve od sebe da ovaj problem rešimo-znanjem, odlučnošću i sa velikim ponosom na ono čime se bavimo. Kada pomislite na prečišćavanje vode za piće - pomislite na nas.


SAMO NAJBOLjE JE DOVOLjNO DOBRO! Hydrolux Project TEam

Svuda oko vas se pojavljuju filteri za vodu.. Ima raznih firmi, ponuda, cena.. Bunarska voda koju koristite pravi vam probleme sa instalacijama ili sa zdravljem.. Tvrda voda iz gradske mreže smeta vam, ili vam uništava instalacije i belu tehniku.. Videli ste negde uredjaj - aparat za preciscavanje vode.. Aparati za vodu sa bocom na vrhu.. Skupi filteri, jeftini filteri.. Neko vam je ponudio omekšivač vode? Ali, niste sigurni šta je to omeksavanje vode, i da li vam to uopšte treba.. Pominje se REVERZNA OSMOZA, ali niko vam nije razjasnio šta je to.. Hlor u vodi? Bakterije u vodi? Dezinfekcija vode za piće? Arsen u vodi? Flaširana voda u svakoj radnji, ali koja? Voda za kuvanje, voda za bebe.. Pa aktivni ugalj, kamenac, minerali u vodi.. Voda za pripremu hrane po novim evropskim standardima (HACCP). Filteri za akvarijum, voda za industrijske procese..One Stop Shop

Na osnovu zahteva, bilo da je u pitanju kućni filter za prečišćavanje vode ili industrijska hemijska priprema vode, na osnovu parametara na lokaciji i hemijske odnosno mikrobiološke analize, zahtevanog protoka i same namene postrojenja Hydrolux na sebe preuzima besplatnu izradu projekta sa brzom isporukom opreme, puštanjem u rad sa "fine tuning" opcijom, obukom klijenata i vrhunskom tehničkom podrškom u i van garantnog roka.

Zaposlenje

Hydrolux je u potrazi za novim članom servisnog tima.

Naši serviseri nisu vodoinstalateri već inžinjeri. Pogledajte uslove konkursa i kontaktirajte nas za detalje.

Tokom više od decenije postojanja Hydrolux je vodio računa da sektor ugradnje i održavanja raste u skladu sa najvišim evropskim normama. Ulaganje u znanje i tehniku, ali prvenstveno u ljudski faktor neminovno daju rezultate!

Regionalna saradnja

U potrazi smo za partnerima na teritoriji Crne Gore, Makedonije, Kosova i BiH.

Spremni smo da adekvatnim subjektima pružimo logistiku, prenesemo znanje, obezbedimo svaki vid podrške i doprinesemo regionalnom razvoju.

Postanite deo HYDROLUX grupe, pridružite se ekskluzivnom klubu profesionalaca!

90% BOLESTI U ŽIVOTU - POPIJEMO! Luj Paster (Louis Pasteur) 1822-1895


BRING YOUR WATER BACK TO NATURE

pozovi