Filteri za vodu Hydrolux su već 15 godina prisutni na našem tržištu. Filteri sa reverznom osmozom, aparati za vodu sa aktivnim ugljem ili mehanički filteri za vodu samo su deo naše ponude!

90% BOLESTI U ŽIVOTU - POPIJEMO! Luj Paster (Louis Pasteur) 1822-1895


FILTERI ZA VODU "REVERZNA OSMOZA" - OSNOVNI MODELI

REVERZNA OSMOZA ISPOD SUDOPERE

Kućni filteri za vodu "ispod sudopere" - HYDROLUX REVERZNA OSMOZA EVO-50 je petostepeni filter sa dodatim mineralizatorom kao post filterom. Koristi se za prečišćavanje gradske / bunarske vode, u idalnim uslovima u stanju je da preradi do 8 litara vode za 1 sat.

Ugrađuje sa (najčešće) ispod sudopere, međutim samo pozicioniranje zavisi od slobodnog prostora na mestu ugradnje; kako je sistem modularan može se postaviti bilo gde. U normalnim uslovima radi na gradski pritisak - ne troši struju.

Kućni filteri za vodu "ispod sudopere" - reverzna osmoza kapaciteta do 10 litara na sat svakako je najpopularniji i verovatno najbolji način za prečišćavanje vode u domaćinstvu.. Filteri za vodu sa reverznom osmozom savršeno zamenjuju kupovinu flaširane vode i kroz uštedu sami sebe isplaćuju u kratkom roku.

Tretmanom vode kroz MULTI-STAGE filtracioni blok dobija se voda klase ROSA ili bolja - do 1000 PUTA JEFTINIJA! Nema potrebe za kupovinom vode odnosno nošenjem i skladištenjem plastičnih boca, vode ima dovoljno I ZA PIĆE I ZA KUVANjE!

Iako na internetu sve izgelda SLIČNO RAZLIKE su OGROMNE

KUĆNI PREČIŠĆIVAČI VODE TRIDENT

Kućni ili komercijalni filter sa reverznom osmozom HYDROLUX TRIDENT je uređaj namenjen korisnicima koji imaju potrebu za većom količinom prečišćene vode vrhunskog kvaliteta. U optimalnim uslovima u stanju je da proizvede od 50-70 litara savršeno čiste vode za sat vremena.

Ovaj uređaj opremljen je pumpom koja omogućava optimalan pritisak vode, poseduje predfiltere sa aktivnim ugljem i kontrolisan je mikroprocesorskim računarom koji u svakom trenutku pokazuje kvalitet ulazne vode, kvalitet prečišćene vode, nivo zaprljanosti filtera isl. Jedna od najbitnih funkcija kontrolera je AUTOMATSKO ISPIRANjE UREĐAJA.

Pored navedenih funkcija, TRIDENT ima i senzor curenja vode koji u slučaju neželjenog izlivanja blokira dovod vode i tako sprečava evetualne poplave.

Filter za vodu Trident se koristi kako u restoranima ili drugim ugostiteljskim objektima, tako i u privatnim stanovima. Može biti proširen sa UV sterilizatorom vode ako se sumnja da u vodi ima mikroorganizama (bakterije u vodi).

FILTERI ZA VODU DIGITAL

DIGITALNI FILTERI ZA VODU "CRISTALLE" su ekskluzivni kućni filteri za vodu sa reverznom osmozom i kompjuterskim kontrolerom koji reguliše rad sistema i optimizuje eksploataciju za maksimalan učinak i minimalno habanje komponenti. Integrisana pumpa generiše optimalan pritisak za rad sistema, ugrađen rezervoar u kućištu, automatsko ispiranje svakih 24 sata, sonda koji blokira protok vode u slučaju kapljanja ili curenja vode, interni senzor zaprljanosti filtera, sve objedinjeno u ekskluzivo kućište sa digitalnim displejom.

Filteri za vodu bez premca na Evropskom ili Američkom tržištu. Dizajnirani i proizvedeni u EU (EUR-1). Sve prednosti koje imaju tradicionalni filteri za vodu su zadržane, bezbednost, brzina filtracije, dizajn i optimizacija sistema unapređeni. Zauzeće prostora smanjeno. Daleko iznad konkurentskih modela.

MALOPRODAJNA CENA: 600 EUR

KOMBINOVANA SLAVINA ZA GRADSKU I PREČIŠĆENU VODU

Slavina za gradsku hladnu i toplu vodu sa dodatnim priključkom za istakanje prečišćene vode. Slavina ima 3 priključka, lako se montira umesto postojeće. Dizajn i kvalitet su vrhunski, neutralni brušeni INOX uklapa se u svaki ambijent.

Ova ekskluzivna slavina ugradjuje se ukoliko klijent ne želi da ima 2 slavine na sudoperi (jednu dosadašnju za hladnu / vruću vodu odnosno još jednu za prečišćenu vodu).

MALOPRODAJNA CENA: 240 EUR


FILTERI ZA VODU SA DIREKTNIM PROTOKOM - DEFENDER

NE MENjA MINERALNU STRUKTURU VODE - najčešće se konfiguriše sa 2 uloška sa aktivnim ugljem koji uklanjaju hlor i jednim mehaničkim filterom rezolucije 1 mikron koji zaustavlja i najsitnije čestice poput peska, rđe ili blata. Spaja se direktno na postojeću slavinu..


PRILIKOM NABAVKE FILTERA ZA PREČIŠĆAVANJE VODE VAŽNO JE DA POVEDETE RAČUNA I OD KOGA KUPUJETE, NE SAMO ŠTA KUPUJETE. NOVI FILTERI ZA VODU U VEĆINI SLUČAJEVA IZGLEDAJU SLIČNO, GDE GOD GA POGLEDALI - RAZLIKE NA FOTOGRAFIJAMA GOTOVO DA NEMA. DA BI UREĐAJ RADIO DUGO I POUZDANO NEOPHODNA JE PRAVILNA START-UP PROCEDURA I PROFESIONALNO ODRŽAVANJE KOJE ZAHTEVA ZNANJE, ISKUSTVO I MAGACIN REZERVNIH DELOVA.

EKSKLUZIVNI APARATI ZA VODU

Stojeći, podni ili standalone aparati za vodu najčešće se koriste u kancelarijama ili javnim prostorima. Hydrolux u ponudi ima dva osnovna modela ovog tipa, renomiranbog svetskog proizvođača..

Kao i podni modeli, home exclusive desktop serija aparata za vodu je koncipirana da savršeno "leži" uz bilo koji dizajn kuhinje.

Opciono može imati integrisane filtere ili ukoliko klijent već poseduje reverznu osmozu može se lako priključiti na nju. Kvalitet vode iz reverzne osmoze je svakako bolji nego kvalitet vode dobijene integrisanim filterima.


DIGITALNI APARATI ZA OMEKŠAVANjE VODE - kamenac STOP!

Za prečišćavanje vode od kamenca koriste se omekšivači vode. Omekšivači uklanjaju kamenac jonskom izmenom, povremeno se regenerišu (peru) slanom vodom (ovaj proces je automatski), izuzetno su efikasni i jeftini za korišćenje (nema redovne zamene filtera).

Kompaktni omekšivači vode (manjeg kapaciteta) se najčešće ugrađuju u stan ili su namenjeni za omekšavanje vode u samo jednoj prostoriji.

FILTERI ZA KAMENAC - OMEKŠIVAČI VODE


POGLEDAJ VIDEO

UGRADNJA NAMENSKIH FILTERA ZA OMEKŠAVANjE VODE JE JEDINI NAČIN DA SE OSLOBODITE KAMENCA

FILTERI ZA TUŠIRANjE

HYDROLUX SPA - pravo rešenje za negu kože i pluća

Za razliku od većine filtera za tuširanje na tržištu koji ne tolerišu visoke temperature i smanjuju protok vode, Hydrolux SPA filter konstruisan je sa biokeramičkom ispunom - Kalcijum Sulfit, KDF, Magnetno aktivirane bio-keramičke granule, Germanijum i kokosov karbon.

Glava ručice za tuš ima više pozicija za hidromasažne mlazove.

  • Redukuje hlorna jedinjenja iz vode, čuva vašu kožu i kosu.

  • Oslobađa negativne jone - antioksidanse, poboljšava razmenu kiseonika u plućima i pospešuje metaboličke funkcije.

  • Emituje FAR INFRARED zrake, povećava absorpcionu moć vode, snagu čišćenja i moć prodiranja, veoma je pogodno za dubinsko čišćenje kože i hidrataciju.

  • Obogaćuje vodu značajnom količinom vitamina C - koža postaje sjajnija i elastičnija.


Kada koristimo hlorisanu vodu, tuširanje može biti drastično manje zdravo nego što predpostavljamo. Gasovi su po pravilu manje rastvorljivi u vrućoj vodi, a kada se voda zagreva hlor isparava u vazduh. Ponekad dok se tušramo možemo osetiti miris hlora, dok on "beži" iz vode...

ACIJSKE PONUDE - NISKE CENE

FIlteri za vodu - neverovatna cena! Iz ponude izdvajamo:


  • popusti za penzionere (filteri za vodu po nižim cenama)

  • AKCIJA "STARO ZA NOVO"

  • AKCIJA "CENKAJ SE SA NAMA"

  • SINDIKALNE AKCIJE"

Akcije se redovno ažuriraju, budite u toku, ne propustite priliku!90% BOLESTI U ŽIVOTU - POPIJEMO! Luj Paster (Louis Pasteur) 1822-1895


Zašto HYDROLUX?

Svi petostepeni RO filteri za vodu slični su na prvi pogled, ali samo na prvi pogled. Ovaj koncept filtera najpopularniji je zbog svoje cene, kompatibilnosti zamenskih elemenata kao i zbog jednostavnosti konstrukcije, ali da bi i dalje održao svoju konkurentnost, mora ima vrhunski kvalitet, pouzdanost i performanse kako bi mogao da zadovolji klijenta u 21 veku.. Kvalitet materijala od kojih se prave sami filteri (media) je važan isto koliko i ceo uređaj. Loš kvalitet materijala nepoznatog porekla je veliki problem a kod modernog potrošača izaziva nezadovoljstvo i nepoverenje. Filteri u našoj ponudi su od najkvalitetnijih materijala, koji su NSF sertifikovani i proizvedeni po najnovijim tehnološkim procesima dostupnim u industriji, najvišeg stepena čistoće pa samim tim i jedino dovoljno dobri za našeg klijenta.


Hydrolux filteri za vodu rade besprekorno, ne prave poplavlave i obezbeđuju vrhunsku vodu za piće. Puštanje u rad zahteva optimizaciju i start-up procedure koje vrši stručna servisna služba. Kućni prečišćivači vode na fotografijama izgledaju slično ili isto, u izboru dobavljača često se krije zamka; filteri za vodu kupljeni na prezentaciji od dojučerašnjeg prodavca usisivača često usled nestručnog povezivanja i puštanja u rad često mogu da prozvedu probleme ili štetu. Jeftini filteri na internetu (RUSKI, AMERIČKI, JAPANSKI itd..) najčešće su i pored reklame koja navodi vrhunski kvalitet napravljeni od reciklirane plastike koja u vodu otpušta STIREN, vremenom postaje krta, puca i pravi poplave.Filteri za vodu su postali deo svakodnevnog života; kvalitet vode za piće je sve zabrinjavajući i veliko je pitanje da li ćemo u budućnosti popravljati zastarelu infrastrukturu ili prekrajati zakone koji će opravdavati stanje cevi, kvalitet filtracije i zagađenje izvora iz kog se voda prečišćava za gradske potreba. Našu infrastrukturu takođe čekaju budžetska smanjenja, a zub vremena radi protiv nas. Iako su podzemni izvori vode nekada bila nedirnuti, raste zabrinutost zbog hemikalija i bioloških zagađivača. Nije čudo što mnogi od nas dva puta razmisle pre nego natoče čašu iz slavine. Flaširana voda je na početku bila popularna alternativa, ali je preskupa i stvara đubre koje zagađuje okolinu. Na svu sreću, za sebe i svoju porodicu možete lako obezbediti čistu, bistru, svežu vodu bez brige oko zagađenja, u praktično neograničenim količinama i po jako niskoj ceni.

PREČIŠĆIVAČI VODE RAZLIČITIH NAMENA

Za prečišćavanje vode od kamenca koriste se omekšivači vode. Mehanički filteri za vodu uklanjaju pesak i slične čestice iz vode. Filtracija bunarske vode je izuzetno kompleksna oblast.

Omekšavanje vode

filteri za vodu hydrolux

Filteri za vodu namenjeni za prečišćavanje vode za piće, omekšavanje vode odnosno filtracija tvrdoće vode, magistralni mehanički filteri za vodu..

Za pravilan odabir opreme za filtraciju vode neophodno je da se posavetujete sa našim stručnim osobljem koje će vam na osnovu iskustva predložiti najoptimalnije rešenje.

Mehanički filteri za pesak

mehanicka filtracija vode, filteri za pesak

Mehanički filteri se mogu postavljati na samo jednu sklavinu ili na ceo objekat. Kombinacijom različitih rezolucija filtracije postiže se bistra voda bez mulja, peska ili rđe..

Hydrolux u ponudi ima široku paletu mehaničkih filtera renomiranih EU proizvođača različitih nominalnih kapaciteta i rezolucija od 1 do 300 mikrona.

Prečišćavanje bunarske vode

filteri za bunar, filteri za bunarsku vodu, preciscivaci za bunarsku vodu

Bunarska voda u zavisnosti od lokacije uglavnom obiluje standardnim zagađivačima vode kao što su Organske materije, Gvožđe i Mangan, Nitrati i Nitriti, Amonijak, povišena elektroprovodljivost, visok stepen tvrdoće vode isl.

Često je u bunarskoj vodi prisutan ne mali broj različitih mikroorganizama štetnih po ljudsko zdravlje.

Redovno održavanje

filteri za vodu, zamena filtera za vodu

Redovan servis filtera za vodu se radi periodično, po preporuci proizvođača. Standardni kućni filteri za vodu sa reverznom osmozom moraju se servisirati 2-3 puta godišnje, u suprotnom dolazi do oštećenja membrane usled prolaska hlora kroz sistem.


BRING YOUR WATER BACK TO NATURE