filteri za vodu, omeksavanje vode, reverzna osmoza

REVERZNA OSMOZA CRISTALLE

Kućni filteri za vodu sa membranom reverzne osmoze i kompjuterskim kontrolerom koji reguliše rad sistema i optimizuje eksploataciju za maksimalan učinak i minimalno habanje komponenti. Integrisana pumpa za generisanje pritiska vode za optimalan rad membrane, ugrađen rezervoar u kućištu, automatsko ispiranje svakih 24 sata, sonda koji blokira protok vode u slučaju kapljanja ili curenja vode, interni senzor zaprljanosti filtera, sve objedinjeno u ekskluzivo kućište sa digitalnim displejom. Filteri za vodu bez premca na Evropskom ili Američkom tržištu. Dizajnirani i proizvedeni u EU (EUR-1). Sve prednosti koje imaju tradicionalni filteri za vodu su zadržane, bezbednost, brzina filtracije, dizajn i optimizacija sistema unapređeni. Zauzeće prostora smanjeno. Daleko iznad bilo kojih sličnih modela.

Isporuka i ugradnja do 70 km od Beograda se ne naplaćuje.

Filteri za vodu HYDROLUX namenjeni su dobijnju voda klase ROSA ili bolja - do 1000 PUTA JEFTINIJE! Nema potrebe za kupovinom vode odnosno nošenjem i skladištenjem plastičnih boca, vode ima dovoljno I ZA PIĆE I ZA KUVANjE!


NE DOPADA VAM SE ČESMOVAČA? MRZI VAS DA KUPUJETE I TEGLITE FLAŠIRANU VODU? VODU KOJU KUPITE KORISTITE SAMO ZA PIĆE, NE I ZA KUVANJE JER JE SKUPA I NEMA JE DOVOLJNO? KO IZNOSI ĐUBRE - BACA PRAZNE PLASTIČNE FLAŠE? REŠENjE JE JEDNOSTAVNO - HYDROLUX FILTERI ZA VODU!


Hydrolux filteri za vodu najčešće se ugrađuju ispod sudopere, međutim samo pozicioniranje zavisi od slobodnog prostora na mestu ugradnje; kako je sistem modularan može se postaviti bilo gde.


Mnogi ljudi bi prestali da kupuju i nose flaširanu vodu kada bi imali alternativu!

REVERZNA OSMOZA CRISTALLE Digital

Filtreri za vodu HYDROLUX namenjeni su dobijnju voda klase ROSA ili bolja - do 1000 PUTA JEFTINIJA! Nema potrebe za kupovinom vode odnosno nošenjem i skladištenjem plastičnih boca, vode ima dovoljno I ZA PIĆE I ZA KUVANjE!

Digitalni kućni filteri za vodu "Cristalle" imaju kapacitet oko 10 lit/h svakako su najpopularniji i verovatno najbolji način za prečišćavanje vode u domaćinstvu. Filteri za vodu sa reverznom osmozom savršeno zamenjuju kupovinu flaširane vode i kroz uštedu sami sebe isplaćuju u kratkom roku.

Isporuka i ugradnja do 70 km od Beograda se ne naplaćuje.


Hydrolux filteri za vodu Cristalle najčešće se ugrađuju ili ispod sudopere ili na samom pultu. Pozicioniranje zavisi od slobodnog prostora na mestu ugradnje odnosno od preferencijala klijenta.


OSNOVNE PREDNOSTI UGRADNjE FILTERA ZA VODU:


filteri za vodu, digitalna reverzna osmoza
filteri za vodu cristalle
DETALJNIJE FOTO GALERIJA AKCIJA

90% BOLESTI U ŽIVOTU - POPIJEMO! Luj Paster (Louis Pasteur) 1822-1895

FILTERI ZA VODU - Ugradnja

Našu infrastrukturu takođe čekaju budžetska smanjenja, a zub vremena radi protiv nas. Iako su podzemni izvori vode nekada bila nedirnuti, raste zabrinutost zbog hemikalija i bioloških zagađivača. Nije čudo što mnogi od nas dva puta razmisle pre nego natoče čašu iz slavine. Flaširana voda je na početku bila popularna alternativa, ali je preskupa i stvara đubre koje zagađuje okolinu. Na svu sreću, za sebe i svoju porodicu možete lako obezbediti čistu, bistru, svežu vodu bez brige oko zagađenja, u praktično neograničenim količinama i po jako niskoj ceni.

PRILIKOM NABAVKE FILTERA ZA PREČIŠĆAVANJE VODE VAŽNO JE DA POVEDETE RAČUNA I OD KOGA KUPUJETE, NE SAMO ŠTA KUPUJETE. NOVI FILTERI ZA VODU U VEĆINI SLUČAJEVA IZGLEDAJU SLIČNO, GDE GOD GA POGLEDALI - RAZLIKE NA FOTOGRAFIJAMA GOTOVO DA NEMA. DA BI UREĐAJ RADIO DUGO I POUZDANO NEOPHODNA JE PRAVILNA START-UP PROCEDURA I PROFESIONALNO ODRŽAVANJE KOJE ZAHTEVA ZNANJE, ISKUSTVO I MAGACIN REZERVNIH DELOVA.

Zašto HYDROLUX?

Loš kvalitet materijala nepoznatog porekla je veliki problem a kod modernog potrošača izaziva nezadovoljstvo i nepoverenje. Filteri u našoj ponudi su od najkvalitetnijih materijala, koji su NSF sertifikovani i proizvedeni po najnovijim tehnološkim procesima dostupnim u industriji, najvišeg stepena čistoće pa samim tim i jedino dovoljno dobri za našeg klijenta. RO CRISTALLE je proizvedena u EU (EUR 1)


Hydrolux filteri za vodu rade besprekorno, ne prave poplavlave i obezbeđuju vrhunsku vodu za piće. Puštanje u rad zahteva optimizaciju i start-up procedure koje vrši stručna servisna služba. Kućni prečišćivači vode na fotografijama izgledaju slično ili isto, u izboru dobavljača često se krije zamka; filteri za vodu kupljeni na prezentaciji od dojučerašnjeg prodavca usisivača često usled nestručnog povezivanja i puštanja u rad često mogu da prozvedu probleme ili štetu. Jeftini filteri na internetu (RUSKI, AMERIČKI, JAPANSKI itd..) najčešće su i pored reklame koja navodi vrhunski kvalitet napravljeni od reciklirane plastike koja u vodu otpušta STIREN, vremenom postaje krta, puca i pravi poplave.


KLIJENT - REFERENCE

Iako na internetu sve izgelda SLIČNO RAZLIKE su OGROMNE


FILTERI ZA VODU SA STILOM

Cena sličnih aparata za prečišćavanje vode na tržištu varira od 600-1200€, u zavisnosti od kvaliteta i porekla (obično su u ponudi aparati sa slabim membranama ili od reciklirane plastike), odnosno od toga gde ga kupite (na kućnoj prezentaciji kod preprodavaca najčešće košta 950€).

Namenjen je svima koji vode računa o svom zdravlju, a prvenstveno osobama koje već kupuju preskupu vodu (flaširana voda košta 1000x više od gradske), ne koriste je za kuvanje i sl. već samo za piće, skupljaju plastiku itd.

Zašto da plaćate i nosite flaširanu vodu kada je sveža prečišćena voda istog ili boljeg kvaliteta, do 1000x jeftinija, bez nošenja i bacanja plastičnih boca?


ZA KLIJENTE KOJI PORED KVALITETA AKCENAT STAVLjAJU NA ESTETIKU !


FILTERI ZA VODU CRISTALLE - Tehniči podaci

  • Dimenzije: 235 x 460 visina 395 (mm);
  • Proizvođač: Španija, EU;
  • Rezervoar čiste vode: INTEGRISAN U KUĆIŠTE;
  • Aqaua Stop: DA;
  • Maksimalna količina filtriranja: 7-10 l filtrirane vode za piće na sat;
  • Reverzna osmoza poliamide TFC 50 GPD 1812-50.;
  • Minimalni pritisak vode: 2,50 BAR;
  • Maksimalni pritisak vode: 5,40 BAR;
  • Maksimalna količina topivih materija u vodi: 2000 mg/l.;
  • Nivelacija rastvorivih materija u vodi: 85-99 %.


FILTERI ZA VODU - Voda za piće

Voda ponekda može da ima čudan ukus i mirise u zavoisnosti od toga odakle dolazi. U svom prirodnom stanju, kada je čista, voda je tečnost bez ukusa, mirisa i boje; ništa manje ne bi trebali da očekujete od vode u vašem domu. Hemikalije koje se koriste u tretmanu vode (dezinfekcija i sl.), minerali i bakterije, industrijski i poljoprivredni zagađivači mogu dovesti do čudnih mirisa ili promene ukusa, kao na primer miris "pokvarenih jaja", ukus zemlje, metala ili hlora. Voda koja ima čudan, ukus i miris je glavni razlog zašto se neko opredeli za flaširanu vodu. Kada doživite razliku sa HYDROLUX-om, takvi i slični problemi nestaju, novac za nabavku flaširane vode možete koristiti za drugu namenu, čistu vodu nećete samo piti već ćete sa njom i kuvati hranu odnosno napitke, nema više donošenja velikih količina flaša, nema bacanja plastične ambalaže i zagađenja okoline. - HYDROLUX FILTERI ZA VODU!

VODA ZA PIĆE Detaljnije

FlAŠIRANA VODA

Flaširana voda je na početku bila popularna alternativa, ali je preskupa i stvara đubre koje zagađuje okolinu. Na svu sreću, za sebe i svoju porodicu možete lako obezbediti čistu, bistru, svežu vodu bez brige oko zagađenja, u praktično neograničenim količinama i po jako niskoj ceni. Tu je naravno i plastična ambalaža..


SAVRŠEN BALANS MINERALA - Kada posolite jaje na oko u porciji ima više joda nego u cisterni flaširane vode bogate jodom. Mleko je puno kalcijuma (čak i espreso sa mlekom), dok se Magnezijum nalazi u većini namirnica koje svakodnevno konzumiramo.


PRIPRODNA IZVORSKA VODA - Svaka voda je prirodna, veštačka ne postoji!


FLAŠIRANA VODA - ZABLUDE

DIREKTNO IZ PRIRODE - Svaka flaširana voda prečišćena je nekim filterima - u protivnom u njoj bi bio pesak, šljunak ili punoglavci. U zavisnosti od vrste filtracije varira i kvalitet flaširane vode.

KUĆNI FILTERI ZA VODU - Drugačiji modeli

Hydrolux kućni filteri za vodu podeljeni su u tri osnovne kategorije; standardni (tradicionalni) modeli, ekskluzivna digitalna konfiguracija CRISTALLE i reverzna osmoza značajno većeg kapaciteta TRIDENT.

KUĆNA OSMOZA "TRIDENT"

filteri za vodu ispod sudopere

Filter za vodu TRIDENT za razliku od ostalih modela ima kapacitet za proizvodnju savršene vode za piće do 70 lit/h. Često se koristi kako u domaćinstvu tako i u ugostiteljskim objektima, kuhinjama ili kancelarijama.

KUĆNA OSMOZA "EVO"

preciscivaci vode za pice

Filteri za vodu sa reverznom osmozom na slikama izgledaju identično ali RAZLIKE SU OGROMNE! Ukoliko razmišljate o kućnom filteru kapaciteta 7-8 litara na sat za prepremanje savršeno čiste i mineralizovane vode za piće i kuvanje, Hydrolux reverzna osmoza klase TRADICIONAL je ono što tražite.

BRING YOUR WATER BACK TO NATURE