Kućni filteri za vodu sa membranom reverzne osmoze i kompjuterskim kontrolerom koji reguliše rad sistema i optimizuje eksploataciju za maksimalan učinak i minimalno habanje komponenti. Integrisana pumpa za generisanje pritiska vode za optimalan rad membrane, ugrađen rezervoar u kućištu, automatsko ispiranje svakih 24 sata, sonda koji blokira protok vode u slučaju kapljanja ili curenja vode, interni senzor zaprljanosti filtera, sve objedinjeno u ekskluzivo kućište sa digitalnim displejom.

Filteri za vodu bez premca na Evropskom ili Američkom tržištu. Dizajnirani i proizvedeni u EU (EUR-1). Sve prednosti koje imaju tradicionalni filteri za vodu su zadržane, bezbednost, brzina filtracije, dizajn i optimizacija sistema unapređeni. Zauzeće prostora smanjeno. Daleko iznad Coway ili Zepter modela.


NE DOPADA VAM SE ČESMOVAČA? MRZI VAS DA KUPUJETE I TEGLITE FLAŠIRANU VODU? VODU KOJU KUPITE KORISTITE SAMO ZA PIĆE, NE I ZA KUVANJE JER JE SKUPA I NEMA JE DOVOLJNO? KO IZNOSI ĐUBRE - BACA PRAZNE PLASTIČNE FLAŠE? REŠENjE JE JEDNOSTAVNO - HYDROLUX FILTERI ZA VODU!


Kućni filteri za vodu RO CRISTALLE prečišćavaju gradsku vodu od peska, rđe iz cevi, mulja, redukuju hlor i organske materije, kamenac, metale.. Uklanjaju neprijatne mirise i vraćaju sva prirodna organoleptička svojstva vašoj vodi za piće i kuvanje.


OSNOVNE PREDNOSTI UGRADNjE FILTERA ZA VODU:

 • STOP skupoj flaširanoj vodi i neefikasnim bokalima
 • NEOGRANIČENA količina vode za piće i kuvanje na dohvat ruke
 • ŽIVITE ZDRAVIJE sa savršeno čistom i svežom vodom
 • UŠTEDITE značajna sredstva - litar vode za DINAR
 • VODA i za piće i za kuvanje
 • STOP nošenje flaša i bacanje ambalaže u đubre
 • STOP upotreba vode iz opasne PET ambalaže
 • JEDNOSTAVNA ugradnja bez vodoinstalaterskih zahvata
 • SERVISNA SLUŽBA vodi računa o intervalima zameene filtera
 • KVALITET VODE klase ROSA ili bolji!

90% BOLESTI U ŽIVOTU - POPIJEMO! Luj Paster (Louis Pasteur) 1822-1895

Mnogi ljudi bi prestali da kupuju i nose flaširanu vodu kada bi imali alternativu!

REVERZNA OSMOZA CRISTALLE Digital

Filtreri za vodu HYDROLUX namenjeni su dobijnju voda klase ROSA ili bolja - do 1000 PUTA JEFTINIJA! Nema potrebe za kupovinom vode odnosno nošenjem i skladištenjem plastičnih boca, vode ima dovoljno I ZA PIĆE I ZA KUVANjE!

Kućni filteri za vodu "ispod sudopere" - imaju kapacitet oko 10 lit/h svakako su najpopularniji i verovatno najbolji način za prečišćavanje vode u domaćinstvu.. Filteri za vodu sa reverznom osmozom savršeno zamenjuju kupovinu flaširane vode i kroz uštedu sami sebe isplaćuju u kratkom roku.

Isporuka i ugradnja do 50km od Beograda se ne naplaćuje.


Hydrolux filteri za vodu najčešće se ugrađuju ispod sudopere, međutim samo pozicioniranje zavisi od slobodnog prostora na mestu ugradnje; može na pult ili ispod sudopere. Zanemarljiva potrošnja struje..


  OSNOVNE TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

 • Maksimalna količina filtriranja: 5-10 l filtrirane vode za piće na sat, pri optimalnim uslovima.;
 • Reverzna osmoza poliamide TFC 50 GPD 1812-50.;
 • Minimalni pritisak vode: 2,50 BAR;
 • Maksimalni pritisak vode: 5,00 BAR;
 • Maksimalna količina topivih materija u vodi: 2000 mg/l.;
 • Nivelacija rastvorivih materija u vodi: 85-100 %.

DETALJNIJE FOTO GALERIJA AKCIJA

Prilikom nabavke filtera za prečišćavanje vode važno je da povedete računa i od koga kupujete, ne samo šta kupujete. Novi filteri za vodu u većini slučajeva izgledaju slično, gde god ga pogledali - razlike na fotografijama gotovo da nema. Da bi uređaj radio dugo i pouzdano neophodna je pravilna start-up procedura i profesionalno održavanje koje zahteva znanje, iskustvo i magacin rezervnih delova.


FILTERI ZA VODU SA STILOM

 • Cena sličnih aparata za prečišćavanje vode na tržištu varira od 600-1200€, u zavisnosti od kvaliteta i porekla (obično su u ponudi aparati sa slabim membranama ili od reciklirane plastike), odnosno od toga gde ga kupite (na kućnoj prezentaciji kod preprodavaca najčešće košta 950€).
 • Namenjen je svima koji vode računa o svom zdravlju, a prvenstveno osobama koje već kupuju preskupu vodu (flaširana voda košta 1000x više od gradske), ne koriste je za kuvanje i sl. već samo za piće, skupljaju plastiku itd..
 • Zašto da plaćate i nosite flaširanu vodu kada je sveža prečišćena voda istog ili boljeg kvaliteta, do 1000x jeftinija, bez nošenja i bacanja plastičnih boca?

HYDROLUX - FILTERI ZA VODU SA STILOM


FILTERI ZA VODU ISPOD SUDOPERE

Voda ponekda može da ima čudan ukus i mirise u zavoisnosti od toga odakle dolazi. U svom prirodnom stanju, kada je čista, voda je tečnost bez ukusa, mirisa i boje; ništa manje ne bi trebali da očekujete od vode u vašem domu. Hemikalije koje se koriste u tretmanu vode (dezinfekcija i sl.), minerali i bakterije, industrijski i poljoprivredni zagađivači mogu dovesti do čudnih mirisa ili promene ukusa, kao na primer miris "pokvarenih jaja", ukus zemlje, metala ili memle. Voda koja ima čudan, ukus i miris je glavni razlog zašto se neko opredeli za flaširanu vodu. Kada doživite razliku sa HYDROLUX-om, takvi i slični problemi nestaju, novac za nabavku flaširane vode možete koristiti za drugu namenu, čistu vodu nećete samo piti već ćete sa njom i kuvati hranu odnosno napitke, nema više donošenja velikih količina flaša, nema bacanja plastične ambalaže i zagađenja okoline.


Old School modeli AKCIJA

FILTERI ZA VODU - PROŠIRENjE KONFIGURACIJE

Revitalizacija vode

Po završenom procesu prečišćavanja vode reverznom osmozom, preporučljivo je dodati još jedan modul koji pre same upotrebe vode popravlja balans minerala, odnosno vrši poliranje vode. Ovaj proces naziva se revitalizacija vode.

Aktivacija vode

Prolaskom filtrirane vode kroz permanentno magnetno polje dipoli se orijentišu po zadatoj osi magnetizacije i na taj način se izlakom iz magnetnog polja izaziva raspad makro molekula (klastera) na jednostavnije (manje) molekule vode. Efekat upotrebe vode obrađene magnetnim filterom je da se znatno poboljšava resorpcija vode kroz membrane ćelija čoveka, životinja i biljaka.

UV lampa

UV dezinfekcija je najčešći oblik dezinfekcije u različitim aplikacijama. Princip rada UV sterilizatora zasniva se na velikoj osetljivosti mikroorganizama (bakterija, virusa, gljivica, algi i njihovih spora) na ultraviolentno zračenje (UV), talasne dužine 254 nm, koje pokazuje najveću efikasnost. UV svetlo se primenjuje dovoljnim intenzitetom tako da izvrši odličnu sterilizaciju uništavanjem DNK strukture mikroorganizama.

Buster pumpa

”BUSTER PUMPA” se dodaje kada je ulazni pritisak vode iz mreže mali, ispod 2,4 bar, odnosno nedovoljan da progura vodu kroz membranu Reverzne Osmoze i pokrene proces filtracije vode. Postavljanjem pumpe obezbeđuje se pravilan rad sistema, kao i optimalna količina vode u rezervoaru. BUSTER PUMPA radi na 220V, ima dva elektro ventila (visokog i niskog pritiska) koji je isključuju kada njen rad nije potreban; kada je rezervoar pun odnosno kada nestane vode u mreži (da pumpa ne radi bez vode).


90% BOLESTI U ŽIVOTU - POPIJEMO! Luj Paster (Louis Pasteur) 1822-1895


NAJPOUZDANIJI FILTERI ZA VODU

Kućni filteri za vodu "ispod sudopere" - reverzna osmoza kapaciteta do 10 litara na sat sa obaveznim predtretmanon svakako je najpopularniji i verovatno najbolji način za prečišćavanje vode u domaćinstvu..

Reverzna osmoza - Hydrolux filteri za vodu rade besprekorno, ne prave poplavlave i obezbeđuju vrhunsku vodu za piće. Puštanje u rad zahteva optimizaciju i start-up procedure koje vrši stručna servisna služba. Kućni prečišćivači vode na fotografijama izgledaju slično ili isto, u izboru dobavljača često se krije zamka:

Filteri za vodu kupljeni na prezentaciji od dojučerašnjeg prodavca usisivača često usled nestručnog povezivanja i puštanja u rad često mogu da prozvedu probleme ili štetu. Jeftini filteri na internetu (RUSKI, AMERIČKI, JAPANSKI itd..) najčešće su i pored reklame koja navodi vrhunski kvalitet napravljeni od reciklirane plastike koja u vodu otpušta STIREN.FlAŠIRANA VODA

Flaširana voda je na početku bila popularna alternativa, ali je preskupa i stvara đubre koje zagađuje okolinu. Na svu sreću, za sebe i svoju porodicu možete lako obezbediti čistu, bistru, svežu vodu bez brige oko zagađenja, u praktično neograničenim količinama i po jako niskoj ceni. Tu je naravno i plastična ambalaža..


SAVRŠEN BALANS MINERALA - Kada posolite jaje na oko u porciji ima više joda nego u cisterni flaširane vode bogate jodom. Mleko je puno kalcijuma (čak i espreso sa mlekom), dok se Magnezijum nalazi u većini namirnica koje svakodnevno konzumiramo.


PRIPRODNA IZVORSKA VODA - Svaka voda je prirodna, veštačka ne postoji!


FLAŠIRANA VODA - ZABLUDE

DIREKTNO IZ PRIRODE - Svaka flaširana voda prečišćena je nekim filterima - u protivnom u njoj bi bio pesak, šljunak ili punoglavci. U zavisnosti od vrste filtracije varira i kvalitet flaširane vode.


PREČIŠĆIVAČI VODE RAZLIČITIH NAMENA

Za prečišćavanje vode od kamenca koriste se omekšivači vode. Mehanički filteri za vodu uklanjaju pesak i slične čestice iz vode. Filtracija bunarske vode je izuzetno kompleksna oblast.

Omekšavanje vode

filteri za vodu hydrolux

Filteri za vodu namenjeni za prečišćavanje vode za piće, omekšavanje vode odnosno filtracija tvrdoće vode, magistralni mehanički filteri za vodu..

Za pravilan odabir opreme za filtraciju vode neophodno je da se posavetujete sa našim stručnim osobljem koje će vam na osnovu iskustva predložiti najoptimalnije rešenje.

Mehanički filteri za pesak

mehanicka filtracija vode, filteri za pesak

Mehanički filteri se mogu postavljati na samo jednu sklavinu ili na ceo objekat. Kombinacijom različitih rezolucija filtracije postiže se bistra voda bez mulja, peska ili rđe..

Hydrolux u ponudi ima široku paletu mehaničkih filtera renomiranih EU proizvođača različitih nominalnih kapaciteta i rezolucija od 1 do 300 mikrona.

Prečišćavanje bunarske vode

filteri za bunar, filteri za bunarsku vodu, preciscivaci za bunarsku vodu

Bunarska voda u zavisnosti od lokacije uglavnom obiluje standardnim zagađivačima vode kao što su Organske materije, Gvožđe i Mangan, Nitrati i Nitriti, Amonijak, povišena elektroprovodljivost, visok stepen tvrdoće vode isl.

Često je u bunarskoj vodi prisutan ne mali broj različitih mikroorganizama štetnih po ljudsko zdravlje.

Redovno održavanje

filteri za vodu, zamena filtera za vodu

Redovan servis filtera za vodu se radi periodično, po preporuci proizvođača. Standardni kućni filteri za vodu sa reverznom osmozom moraju se servisirati 2-3 puta godišnje, u suprotnom dolazi do oštećenja membrane usled prolaska hlora kroz sistem.


BRING YOUR WATER BACK TO NATURE