RO Cristalle - digitalna kontrola

Kućni filteri za vodu sa membranom reverzne osmoze i kompjuterskim kontrolerom koji reguliše rad sistema i optimizuje eksploataciju za maksimalan učinak i minimalno habanje komponenti. Integrisana pumpa za generisanje pritiska vode za optimalan rad membrane, ugrađen rezervoar u kućištu, automatsko ispiranje svakih 24 sata, sonda koji blokira protok vode u slučaju kapljanja ili curenja vode, interni senzor zaprljanosti filtera, sve objedinjeno u ekskluzivo kućište sa digitalnim displejom.

Filteri za vodu bez premca na Evropskom ili Američkom tržištu. Dizajnirani u Hrvatskoj, sklopljeni u EU. Sve prednosti koje imaju tradicionalni filteri za vodu su zadržane, bezbednost, brzina filtracije, dizajn i optimizacija sistema unapređeni. Zauzeće prostora smanjeno. Daleko iznad Coway ili Puricom modela.

 
Kućni filteri za vodu RO CRISTALLE prečišćavaju gradsku vodu od peska, rđe iz cevi, mulja, redukuju hlor i organske materije, kamenac, metale.. Uklanjaju neprijatne mirise i vraćaju sva prirodna organoleptička svojstva vašoj vodi za piće i kuvanje.

 

Prečišćavanje vode sa stilom - reverzna osmoza RO CRISTALLE

Najkompaktniji i svakako najlepši aparat za prečišćavanje vode u regionu. Kompjuterska kontrola produžava radni vek membrane, rezervoar integrisan u kućište velikom brzinom isporučuje vodu, kapacitet uređaja min. DUPLO VEĆI od sličnih modela.

filteri za vodu

filteri za vodu, filteri za preciscavanje vode

reverzna osmoza filter

aparati za vodu

 
aparati za preciscavanje vode  

 

Ekskluzivna serija kućnih aparata za vodu (prečišćavanje vode) na principu reverzna osmoza - RO CRISTALLE. Ceo sistem (predfilteri, reverzna osmoza i post filter), kao i rezervoar čiste vode smešteni su u vrhunski dizajnirano kućište, u kome se još nalazi kompjuter koji reguliše rad aparata, pumpa koja generiše optimalan pritisak vode, senzori za detekciju curenja koji automatski gase sistem, modul za periodično automatsko ispiranje osmoze, digitalni displej sa informacijama o terminu za zamenu filtera... Bez premca na tržoštu, najbezbedniji aparati za vodu koje novcem možete platiti.kucni filteri za vodu preciscavanje vode hemijska priprema vode