Hydrolux Filteri Za Vodu - kućni filteri za vodu

Kućni filteri za vodu sa membranom reverzne osmoze koji se najčešće pozicioniraju u sudoperi već deceniju su najpraktičniji kao i najjeftiniji vid prečišćavanja vode za potrebe pića i kuvanja. Nabavkom ovakvog filtera za vodu prestaje potreba za kupovinom i donošenjem flaširane vode, smanjuju se troškovi i sistem se vrlo brzo sam otplaćuje.


Kućna reverzna osmoza je petostepeni filter sa dodatim mineralizatorom kao post filterom. Koristi se za prečišćavanje gradske / bunarske vode, u idalnim uslovima u stanju je da preradi do 200L vode za 24 časa. Ugrađuje sa (najčešće) ispod sudopere, međutim samo pozicioniranje zavisi od slobodnog prostora na mestu ugradnje; kako je sistem modularan može se postaviti bilo gde. Radi na gradski pritisak - ne troši struju. Kvalitet prečišćene vode - kao voda "ROSA" il bolja.

OSNOVNE TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

  • Maksimalna količina filtriranja: 5-10 l filtrirane vode za piće na sat, pri optimalnim uslovima.;
  • Reverzna osmoza poliamide TFC 50 GPD 1812-50.;
  • Minimalni pritisak vode: 2,50 BAR;
  • Maksimalni pritisak vode: 5,00 BAR;
  • Maksimalna količina topivih materija u vodi: 2000 mg/l.;
  • Nivelacija rastvorivih materija u vodi: 85-100 %.

Svi petostepeni RO filteri za vodu slični su na prvi pogled, ali samo na prvi pogled. Ovaj koncept filtera najpopularniji je zbog svoje cene, kompatibilnosti zamenskih elemenata kao i zbog jednostavnosti konstrukcije, ali da bi i dalje održao svoju konkurentnost, mora ima vrhunski kvalitet, pouzdanost i performanse, da bi mogao da parira naprednijim i modernijim filtracionim sistemima. Kvalitet materijala od kojih se prave sami filteri (media) je važan isto koliko i ceo uređaj. Loš kvalitet materijala nepoznatog porekla je veliki problem a kod modernog klijenta izaziva nezadovoljstvo i nepoverenje. Filteri u našoj ponudi su od najkvalitetnijih materijala, koji su NSF sertifikovani i proizvedeni po najnovijim tehnološkim procesima dostupnim u industriji, najvišeg stepena čistoće pa samim tim i jedino dovoljno dobri za našeg klijenta.

Isporuka i ugradnja do 50km od Beograda se ne naplaćuje.


90% BOLESTI U ŽIVOTU - POPIJEMO! Luj Paster (Louis Pasteur) 1822-1895


UPOZORENjE - Na kućnim prezentacijama DUPLO SKUPLjE !


REVERZNA OSMOZA ISPOD SUDOPERE

Kućni filteri za vodu "ispod sudopere" - reverzna osmoza kapaciteta do 10 litara na sat svakako je najpopularniji i verovatno najbolji način za prečišćavanje vode u domaćinstvu.. Filteri za vodu sa reverznom osmozom savršeno zamenjuju kupovinu flaširane vode i kroz uštedu sami sebe isplaćuju u kratkom roku.

Tretmanom vode kroz MULTI-STAGE filtracioni blok dobija se voda klase ROSA ili bolja - do 1000 PUTA JEFTINIJA! Nema potrebe za kupovinom vode odnosno nošenjem i skladištenjem plastičnih boca, vode ima dovoljno I ZA PIĆE I ZA KUVANjE!

RO Tradicional je petostepeni filter sa dodatim mineralizatorom kao post filterom. Koristi se za prečišćavanje gradske / bunarske vode, u idalnim uslovima u stanju je da preradi do 200L vode za 24 časa. Ugrađuje sa (najčešće) ispod sudopere, međutim samo pozicioniranje zavisi od slobodnog prostora na mestu ugradnje; kako je sistem modularan može se postaviti bilo gde. Radi na gradski pritisak - ne troši struju.

Isporuka i ugradnja do 50km od Beograda se ne naplaćuje.


Prilikom nabavke filtera za prečišćavanje vode važno je da povedete računa i od koga kupujete, ne samo šta kupujete. Novi filteri za vodu u većini slučajeva izgledaju slično, gde god ga pogledali - razlike na fotografijama gotovo da nema. Da bi uređaj radio dugo i pouzdano neophodna je pravilna start-up procedura i profesionalno održavanje koje zahteva znanje, iskustvo i magacin rezervnih delova.DETALJNIJE FOTO GALERIJA AKCIJA

PREČIŠĆIVAČ VODE ISPOD SUDOPERE

  • Cena sličnih aparata za prečišćavanje vode na tržištu varira od 500-1000€, u zavisnosti od kvaliteta i porekla (obično su u ponudi aparati sa slabim membranama ili od reciklirane plastike), odnosno od toga gde ga kupite (na kućnoj prezentaciji kod preprodavaca najčešće košta 750€).
  • Namenjen je svima koji vode računa o svom zdravlju, a prvenstveno osobama koje već kupuju preskupu vodu (flaširana voda košta 1000x više od gradske), ne koriste je za kuvanje i sl. već samo za piće, skupljaju plastiku itd..
  • Zašto da plaćate i nosite flaširanu vodu kada je sveža prečišćena voda istog ili boljeg kvaliteta, do 1000x jeftinija, bez nošenja i bacanja plastičnih boca?

CENKAJ SE SA NAMA

Ukoliko Vam cena od 420€ odnosno ni jedan paket ne odgovara, dajte nam ponudu :-)

AUKCIJA - PLATI KOLIKO MISLIŠ DA JE FER

BRING YOUR WATER BACK TO NATURE