filteri za vodu, omeksavanje vode, reverzna osmoza

Kućni filteri za vodu sa membranom reverzne osmoze koji se najčešće pozicioniraju u sudoperi već dve decenije su najpraktičniji kao i najjeftiniji vid prečišćavanja vode za potrebe pića i kuvanja. Nabavkom kvalitetnog filtera za vodu prestaje potreba za kupovinom i donošenjem flaširane vode, smanjuju se troškovi i ulaganje se vrlo brzo samo otplaćuje.

Kućna reverzna osmoza je najčešće petostepeni filter sa dodatim mineralizatorom kao post filterom. Koristi se za prečišćavanje gradske / bunarske vode, u zavisnosti od modela u stanju je da preradi od 7 do 80 litara na sat. Ugrađuje sa (najčešće) ispod sudopere, međutim samo pozicioniranje zavisi od slobodnog prostora na mestu ugradnje; kako je sistem modularan može se postaviti bilo gde. Većina prečistača radi na gradski pritisak - ne troši struju. Kvalitet prečišćene vode - kao voda "ROSA" ili bolja.

90% BOLESTI U ŽIVOTU - POPIJEMO! Luj Paster (Louis Pasteur) 1822-1895


PREČIŠĆIVAČI VODE "REVERZNA OSMOZA" - OSNOVNI MODELI

U pondu umamo tri osnovne kategorije kućnih odnosno komercijalnih filtera za vodu koji se ugradjuju ispod sudopere. Svaka opcija može biti dodatno proširena UV lampom, magnetnim filterom za vodu, većim rezervoarom isl.

REVERZNA OSMOZA ISPOD SUDOPERE

reverzna osmoza, kucni filteri za vodu, preciscavanje vode

KUĆNI PREČIŠĆIVAČI VODE TRIDENT

filtei za vodu u sudoperi

FILTERI ZA VODU DIGITAL

digitalni filteri za vodu, preciscivaci vode, reverzna osmoza

PREČIŠĆIVAČ VODE ISPOD SUDOPERE "TRADICIONAL"

Kućni filteri za vodu sa membranom reverzne osmoze koji se najčešće pozicioniraju u sudoperi već deceniju su najpraktičniji kao i najjeftiniji vid prečišćavanja vode za potrebe pića i kuvanja. Nabavkom ovakvog filtera za vodu prestaje potreba za kupovinom i donošenjem flaširane vode, smanjuju se troškovi i sistem se vrlo brzo sam otplaćuje.

DETALJNIJE

REVERZNA OSMOZA TRIDENT

Filteri za vodu HYDROLUX TRIDENT kapaciteta 40-60 lit/h spadaju u komercijalnu klasu prečistača vode i koriste se kako u kućninim tako i u komercijalnim uslovima. Najčešći korisnici su restorani, kancelarije sa više zaposlenih isl.

DETALJNIJE

DIGITALNA REVERZNA OSMOZA CRISTALLE

Kućni filteri za vodu HYDROLUX RO CRISTALLE sa membranom reverzne osmoze i kompjuterskim kontrolerom koji reguliše rad sistema i optimizuje eksploataciju za maksimalan učinak i minimalno habanje komponenti. Integrisana pumpa za generisanje pritiska vode za optimalan rad membrane, ugrađen rezervoar u kućištu, automatsko ispiranje svakih 24 sata, sonda koji blokira protok vode u slučaju kapljanja ili curenja vode, interni senzor zaprljanosti filtera, sve objedinjeno u ekskluzivo kućište sa digitalnim displejom.

DETALJNIJE

PRILIKOM NABAVKE FILTERA ZA PREČIŠĆAVANJE VODE VAŽNO JE DA POVEDETE RAČUNA I OD KOGA KUPUJETE, NE SAMO ŠTA KUPUJETE. NOVI FILTERI ZA VODU U VEĆINI SLUČAJEVA IZGLEDAJU SLIČNO, GDE GOD GA POGLEDALI - RAZLIKE NA FOTOGRAFIJAMA GOTOVO DA NEMA. DA BI UREĐAJ RADIO DUGO I POUZDANO NEOPHODNA JE PRAVILNA START-UP PROCEDURA I PROFESIONALNO ODRŽAVANJE KOJE ZAHTEVA ZNANJE, ISKUSTVO I MAGACIN REZERVNIH DELOVA.

Zašto HYDROLUX?

Svi petostepeni RO filteri za vodu slični su na prvi pogled, ali samo na prvi pogled. Ovaj koncept filtera najpopularniji je zbog svoje cene, kompatibilnosti zamenskih elemenata kao i zbog jednostavnosti konstrukcije, ali da bi i dalje održao svoju konkurentnost, mora ima vrhunski kvalitet, pouzdanost i performanse kako bi mogao da zadovolji klijenta u 21 veku.. Kvalitet materijala od kojih se prave sami filteri (media) je važan isto koliko i ceo uređaj. Loš kvalitet materijala nepoznatog porekla je veliki problem a kod modernog potrošača izaziva nezadovoljstvo i nepoverenje. Filteri u našoj ponudi su od najkvalitetnijih materijala, koji su NSF sertifikovani i proizvedeni po najnovijim tehnološkim procesima dostupnim u industriji, najvišeg stepena čistoće pa samim tim i jedino dovoljno dobri za našeg klijenta.


Hydrolux filteri za vodu rade besprekorno, ne prave poplavlave i obezbeđuju vrhunsku vodu za piće. Puštanje u rad zahteva optimizaciju i start-up procedure koje vrši stručna servisna služba. Kućni prečišćivači vode na fotografijama izgledaju slično ili isto, u izboru dobavljača često se krije zamka; filteri za vodu kupljeni na prezentaciji od dojučerašnjeg prodavca usisivača često usled nestručnog povezivanja i puštanja u rad često mogu da prozvedu probleme ili štetu. Jeftini filteri na internetu (RUSKI, AMERIČKI, JAPANSKI itd..) najčešće su i pored reklame koja navodi vrhunski kvalitet napravljeni od reciklirane plastike koja u vodu otpušta STIREN, vremenom postaje krta, puca i pravi poplave.


KLIJENT - REFERENCE

BRING YOUR WATER BACK TO NATURE