REVERZNA OSMOZA ISPOD SUDOPERE


filteri za vodu po ceni od 300 eur

Reverzna osmoza - ŠOK CENA!


  • Vrhunska prečišćena i mineralizovana voda

  • Neophodan redovan servis na 6 meseci

  • U kompletu dodatna slavina za čistu vodu

  • Veliki izbor specijalnih filtera i posebnih slavina

  • Besplatna montaža do 70 km od Beograda

NAJPRODAVANIJI FILTERI ZA VODU

Filteri za vodu HYDROLUX namenjeni su dobijnju voda klase ROSA ili bolja - do 1000 PUTA JEFTINIJE! Nema potrebe za kupovinom vode odnosno nošenjem i skladištenjem plastičnih boca, vode ima dovoljno I ZA PIĆE I ZA KUVANjE!

Standardni kućni filteri za vodu "ispod sudopere" svakako su najpopularniji i verovatno najbolji način za prečišćavanje vode u domaćinstvu. Filteri za vodu sa reverznom osmozom savršeno zamenjuju kupovinu flaširane vode i kroz uštedu sami sebe isplaćuju u kratkom roku.

EVO-50 je petostepeni filter za vodu koji prečišćava a zatim mineralizuje vodu. Koristi se za prečišćavanje gradske / bunarske vode, u idalnim uslovima u stanju je da preradi do 10 Lit vode na sat. Ugrađuje sa (najčešće) ispod sudopere, međutim samo pozicioniranje zavisi od slobodnog prostora na mestu ugradnje; kako je sistem modularan može se postaviti bilo gde, u bilo kom položaju. Radi na gradski pritisak - ne troši struju.

Isporuka i ugradnja do 70 km od Beograda se ne naplaćuje.

UGRADNjA U SKLADU SA PROSTOROM

Mnogi ljudi bi prestali da kupuju i nose flaširanu vodu kada bi imali alternativu!

hydrolux akcija

Nova reverzna osmoza

SA DVE GODINE REDOVNOG ODRŽAVANjA

Nov filter za vodu "ispod sudopere" sa besplatnom isporukom i montažom do 70km od Beograda kao i dvogodišnji redovan servis (na svakih 6 meseci) po jedinstvenoj ceni.

Ugradnju vrše izuzetno stručni serviseri sa 17 godina iskustva.

90% BOLESTI U ŽIVOTU - POPIJEMO! Luj Paster (Louis Pasteur) 1822-1895

KOMBINOVANA SLAVINA ZA GRADSKU I PREČIŠĆENU VODU


slavina sa tri dovodna priključka

Slavina za gradsku hladnu i toplu vodu sa dodatnim priključkom za istakanje prečišćene vode. Slavina ima 3 priključka, lako se montira umesto postojeće. Dizajn i kvalitet su vrhunski, neutralni brušeni INOX uklapa se u svaki ambijent.

Ova ekskluzivna slavina ugradjuje se ukoliko klijent ne želi da ima 2 slavine na sudoperi (jednu dosadašnju za hladnu / vruću vodu odnosno još jednu za prečišćenu vodu).

reverzna osmoza, reverzibilna osmoza, filteri za vodu, kucni preciscivaci vode

Neću toliko da platim

Cenkajte se sa nama! U zavisnosti od trenutne situacije možete kupiti uređaj za prečišćavanje vode po neverovatnoj ceni.

Niste spremni da kućni filter za vodu "ispod sudopere" platite po punoj ceni? Nema problema!

Dajte nam Vašu najbolju ponudu a mi ćemo se potruditi da je prihvatimo!

Ne odustajte!


LICITACIJA - PONUDI FER CENU

FILTERI ZA VODU - Primeri ugradnje


Iako na internetu sve izgelda SLIČNO RAZLIKE su OGROMNE

Zašto HYDROLUX?

Svi petostepeni RO filteri za vodu slični su na prvi pogled, ali samo na prvi pogled. Ovaj koncept filtera najpopularniji je zbog svoje cene, kompatibilnosti zamenskih elemenata kao i zbog jednostavnosti konstrukcije, ali da bi i dalje održao svoju konkurentnost, mora ima vrhunski kvalitet, pouzdanost i performanse kako bi mogao da zadovolji klijenta u 21 veku.. Kvalitet materijala od kojih se prave sami filteri (media) je važan isto koliko i ceo uređaj. Loš kvalitet materijala nepoznatog porekla je veliki problem a kod modernog potrošača izaziva nezadovoljstvo i nepoverenje. Filteri u našoj ponudi su od najkvalitetnijih materijala, koji su NSF sertifikovani i proizvedeni po najnovijim tehnološkim procesima dostupnim u industriji, najvišeg stepena čistoće pa samim tim i jedino dovoljno dobri za našeg klijenta.


Hydrolux filteri za vodu rade besprekorno, ne prave poplavlave i obezbeđuju vrhunsku vodu za piće. Puštanje u rad zahteva optimizaciju i start-up procedure koje vrši stručna servisna služba. Kućni prečišćivači vode na fotografijama izgledaju slično ili isto, u izboru dobavljača često se krije zamka; filteri za vodu kupljeni na prezentaciji od dojučerašnjeg prodavca usisivača često usled nestručnog povezivanja i puštanja u rad često mogu da prozvedu probleme ili štetu. Jeftini filteri na internetu (RUSKI, AMERIČKI, JAPANSKI itd..) najčešće su i pored reklame koja navodi vrhunski kvalitet napravljeni od reciklirane plastike koja u vodu otpušta STIREN, vremenom postaje krta, puca i pravi poplave.


KLIJENT - REFERENCE

PRILIKOM NABAVKE FILTERA ZA PREČIŠĆAVANJE VODE VAŽNO JE DA POVEDETE RAČUNA I OD KOGA KUPUJETE, NE SAMO ŠTA KUPUJETE. NOVI FILTERI ZA VODU U VEĆINI SLUČAJEVA IZGLEDAJU SLIČNO, GDE GOD GA POGLEDALI - RAZLIKE NA FOTOGRAFIJAMA GOTOVO DA NEMA. DA BI UREĐAJ RADIO DUGO I POUZDANO NEOPHODNA JE PRAVILNA START-UP PROCEDURA I PROFESIONALNO ODRŽAVANJE KOJE ZAHTEVA ZNANJE, ISKUSTVO I MAGACIN REZERVNIH DELOVA.


PREČIŠĆIVAČ VODE ISPOD SUDOPERE

  • Cena sličnih aparata za prečišćavanje vode na tržištu varira od 200-1000€, u zavisnosti od kvaliteta i porekla (obično su u ponudi aparati sa jeftinim komponentama ili od reciklirane plastike), odnosno od toga gde ga kupite (na kućnoj prezentaciji kod preprodavaca najčešće košta 750 - 950 €).

  • Namenjen je svima koji vode računa o svom zdravlju, a prvenstveno osobama koje već kupuju preskupu vodu (flaširana voda košta 1000x više od gradske), ne koriste je za kuvanje i sl. već samo za piće, skupljaju plastiku itd.

  • Zašto da plaćate i nosite flaširanu vodu kada je sveža prečišćena voda istog ili boljeg kvaliteta, do 1000x jeftinija, bez nošenja i bacanja plastičnih boca?

FOTO GALERIJA AKCIJA

UPOZORENjE - Na kućnim prezentacijama DUPLO SKUPLjE !


FILTERI ZA VODU - Voda za piće

Voda ponekda može da ima čudan ukus i mirise u zavoisnosti od toga odakle dolazi. U svom prirodnom stanju, kada je čista, voda je tečnost bez ukusa, mirisa i boje; ništa manje ne bi trebali da očekujete od vode u vašem domu. Hemikalije koje se koriste u tretmanu vode (dezinfekcija i sl.), minerali i bakterije, industrijski i poljoprivredni zagađivači mogu dovesti do čudnih mirisa ili promene ukusa, kao na primer miris "pokvarenih jaja", ukus zemlje, metala ili hlora. Voda koja ima čudan, ukus i miris je glavni razlog zašto se neko opredeli za flaširanu vodu. Kada doživite razliku sa HYDROLUX-om, takvi i slični problemi nestaju, novac za nabavku flaširane vode možete koristiti za drugu namenu, čistu vodu nećete samo piti već ćete sa njom i kuvati hranu odnosno napitke, nema više donošenja velikih količina flaša, nema bacanja plastične ambalaže i zagađenja okoline. - HYDROLUX FILTERI ZA VODU!


VODA ZA PIĆE Detaljnije

FILTERI ZA VODU - PROŠIRENjE KONFIGURACIJE

Revitalizacija vode - MINERALI

Po završenom procesu prečišćavanja vode reverznom osmozom, obavezno se dodaje još jedan modul koji pre same upotrebe vode popravlja balans minerala, odnosno vrši poliranje vode. Ovaj proces naziva se revitalizacija vode.

SAZNAJ VIŠE

MAGNETNI FILTER za vodu

Prolaskom filtrirane vode kroz permanentno magnetno polje dipoli se orijentišu po zadatoj osi magnetizacije i na taj način se izlakom iz magnetnog polja izaziva raspad makro molekula (klastera) na jednostavnije (manje) molekule vode. Efekat upotrebe vode obrađene magnetnim filterom je da se znatno poboljšava resorpcija vode kroz membrane ćelija čoveka, životinja i biljaka.

SAZNAJ VIŠE

UV lampe za vodu

UV dezinfekcija vode je najčešći oblik dezinfekcije u različitim aplikacijama. Princip rada UV sterilizatora zasniva se na velikoj osetljivosti mikroorganizama (bakterija, virusa, gljivica, algi i njihovih spora) na ultraviolentno zračenje (UV), talasne dužine 254 nm, koje pokazuje najveću efikasnost. UV svetlo se primenjuje dovoljnim intenzitetom tako da izvrši odličnu sterilizaciju uništavanjem DNK strukture mikroorganizama.

SAZNAJ VIŠE

REDOX POTENCIJAL - Ph ORP

Šta znači pojam “živa voda”? Voda ima jedno svojstvo, tzv. redoks-potencijal (oksidokoredukcioni potencijal, ORP ili Eh) koji se meri u milivoltima. Živa voda ima negativni redoks-potencijal što svedoči o prisustvu slobodnih elektrona. erovatno su mnogi čuli za SLOBODNE RADIKALE i ANTI-OKSIDANSE, ali se nejasno sećaju o čemu se radi.

SAZNAJ VIŠE

AKTIVACIJA VODE - FAR INFRARED

FAR-Infra-Crveni zraci (FIR) su deo sunčevog spektra, nevidljivi ljudskom oku. Talasna dužina FIR zraka ima opseg od 4 do 1000 mikrona. FIR zarci imaju značajnu ulogu u formiranju i rastu svih živih organizama. Iz tog razloga, nazivaju se BIOGENI ZRACI. Biogeni zraci aktiviraju molekule vode u telu.

SAZNAJ VIŠE

Buster pumpa

”BUSTER PUMPA” se dodaje kada je ulazni pritisak vode iz mreže mali, ispod 2,4 bar, odnosno nedovoljan da progura vodu kroz membranu Reverzne Osmoze i pokrene proces filtracije vode. Postavljanjem pumpe obezbeđuje se pravilan rad sistema, kao i optimalna količina vode u rezervoaru. BUSTER PUMPA radi na 220V, ima dva elektro ventila (visokog i niskog pritiska) koji je isključuju kada njen rad nije potreban; kada je rezervoar pun odnosno kada nestane vode u mreži (da pumpa ne radi bez vode).


KUĆNI FILTERI ZA VODU - Drugačiji modeli

Hydrolux kućni filteri za vodu podeljeni su u tri osnovne kategorije; standardni (tradicionalni) modeli, ekskluzivna digitalna konfiguracija CRISTALLE i reverzna osmoza značajno većeg kapaciteta TRIDENT. Pored RO modela, tu je i HYDROLUX DEFENDER - jeftin protočni filterski blok koji se pozicionira ispod sudopere i spaja na postojeću česmu.

KUĆNI PREČIŠĆIVAČI VODE TRIDENT

Kućni ili komercijalni filter sa reverznom osmozom HYDROLUX TRIDENT je uređaj namenjen korisnicima koji imaju potrebu za većom količinom prečišćene vode vrhunskog kvaliteta. U optimalnim uslovima u stanju je da proizvede od 50-70 litara savršeno čiste vode za sat vremena.

Ovaj uređaj opremljen je pumpom koja omogućava optimalan pritisak vode, poseduje predfiltere sa aktivnim ugljem i kontrolisan je mikroprocesorskim računarom koji u svakom trenutku pokazuje kvalitet ulazne vode, kvalitet prečišćene vode, nivo zaprljanosti filtera isl. Jedna od najbitnih funkcija kontrolera je AUTOMATSKO ISPIRANjE UREĐAJA.

Pored navedenih funkcija, TRIDENT ima i senzor curenja vode koji u slučaju neželjenog izlivanja blokira dovod vode i tako sprečava evetualne poplave.

Filter za vodu Trident se koristi kako u restoranima ili drugim ugostiteljskim objektima, tako i u privatnim stanovima. Može biti proširen sa UV sterilizatorom vode ako se sumnja da u vodi ima mikroorganizama (bakterije u vodi).

FILTERI ZA VODU DIGITAL

DIGITALNI FILTERI ZA VODU "CRISTALLE" su ekskluzivni kućni filteri za vodu sa reverznom osmozom i kompjuterskim kontrolerom koji reguliše rad sistema i optimizuje eksploataciju za maksimalan učinak i minimalno habanje komponenti. Integrisana pumpa generiše optimalan pritisak za rad sistema, ugrađen rezervoar u kućištu, automatsko ispiranje svakih 24 sata, sistem blokira protok vode u slučaju kapljanja ili curenja vode, interni senzor zaprljanosti filtera, objedinjeno u ekskluzivo kućište sa digitalnim displejom.

Filteri za vodu bez premca na Evropskom ili Američkom tržištu. Dizajnirani i proizvedeni u EU (EUR-1). Sve prednosti koje imaju tradicionalni filteri za vodu su zadržane, bezbednost, brzina filtracije, dizajn i optimizacija sistema unapređeni. Zauzeće prostora smanjeno. Daleko iznad konkurentskih modela.

FILTERI ZA VODU SA DIREKTNIM PROTOKOM - DEFENDER

NE MENjA MINERALNU STRUKTURU VODE - najčešće se konfiguriše sa 2 uloška sa aktivnim ugljem koji uklanjaju hlor i jednim mehaničkim filterom rezolucije 1 mikron koji zaustavlja i najsitnije čestice poput peska, rđe ili blata. Spaja se direktno na postojeću slavinu..


FILTERI ZA VODU - kompletna ponuda

KUĆNI FILTERI ZA VODU

kucni filteri za vodu hydrolux najkvalitetniji i po najboljim cenama

FIlteri vode za piće, kupanje, omekšavanje


KOMERCIJALNI FILTERI ZA VODU

različiti filteri za vodu namenjeni komercijalnim i industrijskim korisnicimna

Aparati za tretman vode u industriji


KOMPLETNA PALETA PROIZVODA

hydrolux paleta filtera za vodu

Kompletna ponuda aparata za filtraciju vode


BRING YOUR WATER BACK TO NATURE

pozovi