Kućni Filteri Za Vodu - Staro Za Novo

Za klijente koji godinama koriste naše usluge, obezbedili smo zamenu uređaja za prečišćavanje vode za potpuno novi - po ceni od samo 240€  
sa mogućnošću plaćanja na 4 MESEČNE RATE!.

  • Umesto da kao do sada platite redovan servis, po malo višoj ceni dobijate NOV APARAT sa svim filterima!  Za rezervaciju novog uređaja kontaktirajte centralu.
  • Promenom celokupnog uređaja za prečišćavanje vode smanjuje se mogućnost mehaničkih kvarova usled dugogodišnje eksploatacije, kapljanje, curenje, šansa od pucanja pojedinih komponenti usled zamora materijala, obnavlja se higijenski nivo instalacije (nova creva, novi rezervoar i slavina, nova kućišta filtera..). Svi filteri su potpuno novi, uključujući i osmotsku membranu koja je srce sistema. Takođe, uz novi uređaj za prečišćavanje vode ide i nova garancija, koja teče od dana ugradnje novog uređaja i iznosi 2 GODINE.
  • Zbog velikog interesovanja Hydrolux Project Team razmatra da ovu akciju proširi i na korisnike koji imaju kućni filter za vodu koji su nabavili kod trećeg lica, odnosno za korisnike koji nisu naši dosadašnji klijenti. Trenutno ovaj model usluge nije u standardnoj opciji ponude.
" 90% BOLESTI U TOKU ŽIVOTA - POPIJEMO! " Luj Paster 1822-1895

Kategorije