MAGNETNA VODA

Magnetni filter svojim magnetnim poljem obezbeđuje namagnetisanje makro molekula vode, tj orijentaciju dipola vode u zadatom smeru polja razarajući makromolekule (klastere) vode na jednostavnije heksagonalne molekule vode. Ovaj tip magnetajzera koji je po svojoj konstrukciji specifičan, pretstavlja jedan od najefikasnijih magnetnih sistema koji jednostavno „rastresa“ molekularnu strukturu vode. Sastavljen je od biokeramičkih kuglica i permanentnih magneta. Zahvaljujući svojoj jačini i delovanju iz neposredne blizine na vodu koja protiče kroz magnetne procepe dejstvo magneta je izuzetno jako.

magnetna voda magnetni filter ziva voda

MAGNETNI FILTER - DELOVANjE

Prolaskom filtrirane vode kroz permanentno magnetno polje dipoli se orijentišu po zadatoj osi magnetizacije i na taj način se izlakom iz magnetnog polja izaziva raspad makro molekula (klastera) na jednostavnije (manje) molekule vode. Efekat upotrebe vode obrađene magnetnim filterom je da se znatno poboljšava resorpcija vode kroz membrane ćelija čoveka, životinja i biljaka. To za posledicu ima ubrzavanje procesa metabolizma. Ubrzavanje metabolizma je od izuzetnog značaja u smislu da se ubrzava proces lučenja i izbacivanja štetnih materija iz organizma čoveka, životinja a kod biljaka se drastično ubrzava rast i razvoj zato što se mineralne materije većom brzinom raznose do ćelije.

Molekul vode se sastoji od jednog atoma kiseonika i dva atoma vodonika. Znači: H2O. Jednostavno rečeno, atomi kiseonika deluju kao negativni, dok je svaki vodonik deluje kao pozitivan. Molekuli vode ne postoje samostalno. Oni se sa drugim molekulima vode grupišu u klastere(makromolekule) po privlačnosti pozitivnog vodonika jednog molekula do negativnog kiseonika drugog molekula. Molekularni klasteri vode dolaze u raznim veličinama, u zavisnosti od broja molekula koji su se "povezali".

U slučaju vode koja nije magnetno strukturirana, klasteri se uglavnom sastoje od mnogo vodenih molekula koji su u "labavoj" vezi. Ovakav labav i haotičan oblik privlačnosti omogućuje toksinima i zagađivačima da putuju unutar makromolekula vode. Kada voda stiže do ćelijske membrane, mnogi od njih ne uspeju da uđu u ćeliju jer su preveliki ili sadrže toksine koje je ćelija "programirana" da odbije. Manji klasteri će ući ćeliju, neki sa toksinima u sebi.


TRETMAN VODE MAGNETIMA IMA SMISLA SAMO AKO JE VODA PRE TOGA PREČIŠĆENA!MAGNETNI FILTER KAO POST FILTER REVERZNE OSMOZE

Magnetno polje "preslaže" molekule vode u vrlo male klastere, svaki klaster je sastavljen od šest simetrično organiziranih molekula. Ovakav mali klaster zbog svoje heksagonalne strukture lako ulazi u ćeliju. Rezultat pruža maksimalnu, zdravu hidrataciju s manje vode.

- radna temperatura 5-50°C
- kapacitet uređaja maksimalno 8 lit/min
- magnetno polje je neograničenog veka trajanja, potpuno otporno na bilo kakve uticaje vibracija.
- obrađena voda zadržava svojstva do 90 minuta od obrade što zavisi od temperature vode.

Mnogi kako prirodni tako i veštački faktori utiču na molekularnu strukturu vode: industrijski otpad, ostali otpadi kao i kiseli kristali pojedinih mineralnih materija.. Takođe i hemijski dodaci za tretiranje gradske vode  proizvode "mrtvu vodu". Prečišćavanje vode popravlja hemijsku i mikrobiološku strukturu vode, ali ako želimo da dobijemo još zdraviji proizvodu, neophodno je da čistu vodu "oživimo". (magnetni filter, ORP filter - redox potencijal vode ili biogeni zraci - Far Infra Red)..

Popravljajući prirodnu moć vode da razlaže, možemo podići nivo kiseonika u organizmu. Ovo poboljšanje, na duge staze, dovodi do toga da hranjljive materije brže i bolje hrane ćeliju. Na posletku, magnetna voda pomaže organizmu da podigne alkalnost (popravlj pH.)

Osnovni uzrok RAKA otkrio je još 1931. dr. Otto Warburg za šta je primio NOBELOVU NAGRADU

MAGNETNA VODA - ŽIVA VODA

Uzrok raka je oslabljeno ćelijsko disanje, tj. nedostatak kiseonika u ćelijama. Međutim, iz nekog razloga niko se toga ne seća. Možete punim plućima udisati sveži kiseonik koliko god želite, ali vaše ćelije svejedno će i dalje vapiti za kiseonikom dok je god okruženje u organizmu kiselo.

Nedostatak kiseonika dodatno zakiseljuje organizam pa nastaje začaran krug koji neizbežno vodi ka razvoju bolesti. Povisi li se pH-vrednost našeg organizma za samo 0,15, sposobnost ćelija da usvajaju kiseonik povećava se za 60 posto. Ćelije raka ne mogu se razvijati u okruženju koje je alkalno, tj. bogato kiseonikom. Isto vredi i za parazite. Sve je to već odavno poznato.

90% BOLESTI U ŽIVOTU - POPIJEMO! Luj Paster (Louis Pasteur) 1822-1895


Filteri za vodu - kategorije

KUĆNI FILTERI ZA VODU

kucni filteri za vodu hydrolux najkvalitetniji i po najboljim cenama

FIlteri vode za piće, kupanje, omekšavanje


KOMERCIJALNI FILTERI ZA VODU

različiti filteri za vodu namenjeni komercijalnim i industrijskim korisnicimna

Aparati za tretman vode u industriji


KOMPLETNA PALETA PROIZVODA

hydrolux paleta filtera za vodu

Kompletna ponuda aparata za filtraciju vode


POVEZANO

BRING YOUR WATER BACK TO NATURE

pozovi