filteri za vodu, omeksavanje vode, reverzna osmoza

REVERZNA OSMOZA TRIDENT

Kućni ili komercijalni filter sa reverznom osmozom HYDROLUX TRIDENT je uređaj namenjen korisnicima koji imaju potrebu za većom količinom prečišćene vode vrhunskog kvaliteta. U optimalnim uslovima u stanju je da proizvede od 50-70 litara savršeno čiste vode za sat vremena.

Ovaj uređaj opremljen je pumpom koja omogućava optimalan pritisak vode, poseduje predfiltere sa aktivnim ugljem i kontrolisan je mikroprocesorskim računarom koji u svakom trenutku pokazuje kvalitet ulazne vode, kvalitet prečišćene vode, nivo zaprljanosti filtera isl. Jedna od najbitnih funkcija kontrolera je AUTOMATSKO ISPIRANjE UREĐAJA.

Pored navedenih funkcija, TRIDENT ima i senzor curenja vode koji u slučaju neželjenog izlivanja blokira dovod vode i tako sprečava evetualne poplave.Filter za vodu Trident se koristi kako u restoranima ili drugim ugostiteljskim objektima, tako i u privatnim stanovima. Može biti proširen sa UV sterilizatorom vode ako se sumnja da u vodi ima mikroorganizama (bakterije u vodi).

Za posebne namene moguće je dodavanje većih rezervoara ili umrežavanje više uređaja.

Nabavkom i ugradnjom FILTERA ZA VODU prestaju svi problemi sa kupovinom i nošenjem FLAŠIRANE VODE.

Zašto HYDROLUX?

Kućni filteri za vodu "ispod sudopere" svakako su najpopularniji i najbolji način za prečišćavanje vode u domaćinstvu. Hydrolux filteri za vodu rade besprekorno, ne prave poplavlave i obezbeđuju vrhunsku vodu za piće. Puštanje u rad zahteva optimizaciju i start-up procedure koje vrši stručna servisna služba. Kućni prečišćivači vode na fotografijama izgledaju slično ili isto, u izboru dobavljača često se krije zamka; filteri za vodu kupljeni na prezentaciji od dojučerašnjeg prodavca usisivača često usled nestručnog povezivanja i puštanja u rad često mogu da prozvedu probleme ili štetu. Jeftini filteri na internetu (RUSKI, AMERIČKI, JAPANSKI itd..) najčešće su i pored reklame koja navodi vrhunski kvalitet napravljeni od reciklirane plastike koja u vodu otpušta STIREN.

KLIJENT - REFERENCE

Filteri za vodu ili flaširana voda

FLAŠIRANA VODA je na početku bila popularna alternativa, ali je preskupa i stvara đubre koje zagađuje okolinu. Na svu sreću, za sebe i svoju porodicu možete lako obezbediti čistu, bistru, svežu vodu bez brige oko zagađenja, u praktično neograničenim količinama i po jako niskoj ceni. Tu je naravno i plastična ambalaža.

SAVRŠEN BALANS MINERALA - KADA POSOLITE JAJE NA OKO U PORCIJI IMA VIŠE JODA NEGO U CISTERNI FLAŠIRANE VODE BOGATE JODOM. MLEKO JE PUNO KALCIJUMA (ČAK I ESPRESO SA MLEKOM), DOK SE MAGNEZIJUM NALAZI U VEĆINI NAMIRNICA KOJE SVAKODNEVNO KONZUMIRAMO.

PRIPRODNA IZVORSKA VODA - SVAKA VODA JE PRIRODNA, VEŠTAČKA NE POSTOJI!

FLAŠIRANA VODA Detaljnije
Oznaka modela: RO TRIDENT Max TDS input: 2000 μS
Tehnologija: REVERZNA OSMOZA Protok: 50-70 lit/h
Predfilteri: 10 x 2.5 inch Ispiranje / Flush: Automatsko
Konfiguracija predfiltera: GAC, CTO, 1 mcr Optimalni pritisak; 2.5 - 5.5 BAR
RO MEMBRANA: 2x 3013 400 gpd UV sterilizator: Opciono
Pumpa: Dijagragma Indikator kvaliteta vode: 2x (In / Out)
Dimenzije: 325 x 440 h=400 (mm) Namena: kućna i komercijalna
Razervoar: 12 lit ili opciono Zapremina solanke: kućište - cca 18 lit
Digitalni kontroler: Integrisan Dovod vode: 3/8"
Senzor curenja: Integrisan Kanalizacioni priključak: 1/4"
Blokada ulaza: Solenoidni ventil Napajanje: 220V

Filteri za vodu klase TRIDENT sa integrisanih mikroprocesorom i moćnim membranama reverzne osmoze često se pored kućnih aplikacija mogu sresti i u komercijalnim okruženjima.

Hydrolux TRIDENT - KOMERCIJALNA UPOTREBA

PRILIKOM NABAVKE FILTERA ZA PREČIŠĆAVANJE VODE VAŽNO JE DA POVEDETE RAČUNA I OD KOGA KUPUJETE, NE SAMO ŠTA KUPUJETE. NOVI FILTERI ZA VODU U VEĆINI SLUČAJEVA IZGLEDAJU SLIČNO, GDE GOD GA POGLEDALI - RAZLIKE NA FOTOGRAFIJAMA GOTOVO DA NEMA. DA BI UREĐAJ RADIO DUGO I POUZDANO NEOPHODNA JE PRAVILNA START-UP PROCEDURA I PROFESIONALNO ODRŽAVANJE KOJE ZAHTEVA ZNANJE, ISKUSTVO I MAGACIN REZERVNIH DELOVA.

KUĆNI FILTERI ZA VODU - Drugačiji modeli

KUĆNA OSMOZA "TRADICIONAL"


Filteri za vodu sa reverznom osmozom na slikama izgledaju identično ali RAZLIKE SU OGROMNE! Ukoliko razmišljate o kućnom filteru kapaciteta 7-8 litara na sat za prepremanje savršeno čiste i mineralizovane vode za piće i kuvanje, Hydrolux reverzna osmoza klase TRADICIONAL je ono što tražite.

DIGITALNA OSMOZA "CRISTALLE"


Ekskluzivni model filtera za vodu CRISTALLE objedinjuje u dizajnerskom kućištu filtracioni blok, pumpu, računar i rezervoar. Voda vrhunskog kvaliteta, automatsko ispiranje, zaštita od curenja, alarm zaprljanih filtera, dimenzije poput PC računara.

BRING YOUR WATER BACK TO NATURE